Sy bebisbyxor 

Eftersom bebisen verkar trivas något fantastiskt bra i min mage så får la jag börja på nästa projekt ➡️ ett par byxor till bebisen. Vi köpte tyg och mönster för rätt så många månader sen men nu så plötsligt händer det. Får se hur detta kommer gå bara, har inte sytt efter mönster sen jag fick mönster och tyg till en morgonrock i julklapp för ungefär tio år sen… Tack mamma… Den morgonrocken tog mig ett år att göra (jag ritade ut mönster samma jullov som jag fick den men sydde ihop den först julen efter). Får hoppas dessa byxor går lite fortare.

Kategorier Sy

4 reaktioner till “Sy bebisbyxor 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s