Snö och väntan

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAEfter att ha varit kallt och frostigt i flera dagar så har även snön kommit nu. När jag satt och åt frukost imorse så satt jag extra länge och bara spanade ut genom fönstret och njöt av den vita utsikten. För trots att jag inte kan åka skidor just nu så kan jag inte annat än älska snön.

Annars så är kroppen riktigt tung idag. Har ingen ork alls, är helt slut både kroppsligt och mentalt. För det är mer psykiskt jobbigt än jag hade trott att bara vänta såhär. Jag har haft ont i kroppen i ett par veckor nu utan uppehåll och att på det bara vänta på att det någon gång ”snart” ska börja göra ännu mer ont och se fram emot det(?) tar på mig rent mentalt. Så snälla bebis, kom nu.

3 reaktioner till “Snö och väntan

  1. Aj aj, det som inte dödar härdar!😆😅❤️ Ja, usch så jobbigt! Men sant att snöovädret är underbart!❄️✨ Hav förtröstan! Det har aldrig varit närmre än nu…😍❤️😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s