En första promenad

Dagarna går just nu så fort men ändå inte, jag skulle inte kunna säga vad vi egentligen gör men ändå har jag ingen tid över. Eller vi ammar, byter blöja, försöker få henne att sova och hinner knappt med att själva göra något men det känns som det blir enklare för var dag så det är ju skönt. En sak har vi dock gjort sen vi kom hem: vi gick en promenad i förrgår i det fantastiska vädret. Ilse provåkte barnvagnen för första gången och hon klagade inte en enda gång, känns bra.

DSC_7614.jpgKlara för en dos dagsljus.

DSC_7616.jpgIlse var gött inbäddad och blev bara lite kall om näsan och kinderna men blev fort varm igen när vi kom hem. Vi hade -6 grader då för er som undrar men nu när det är kallare än -10 så stannar vi inne.

160121.jpgSom jag aldrig gjort annat.

DSC_7628DSC_7623DSC_7624DSC_7625160121_2.jpgDet var, och är, så himla vackert ute så det är inte sant. Vintern när den är som allra bäst ❄️❤️

 

3 reaktioner till “En första promenad

  1. Fantastiska vintervyer o så skönt för lilla Ilse att för första gången få känna frisk luft…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s